Bio osporavan, zaboravljen, sada poznati glumac ima ulogu života

Izvor: B92, 19.Avg.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio osporavan, zaboravljen, sada poznati glumac ima ulogu života

Nekada je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, a danas je Džim Keri daleko od statusa filmske zvezde. U poslednjem intervjuu za "The Hollywood Reporter" dobitnik Zlatnog globusa priznao je da ni slavu, novac, poznate devojke i status nije shvatao ozbiljno. Njegov plan, otkrio je, nije bio da se pridruži Hollivudu već da ga uništi.

Filmovi "Ace Venture: Šašavi detektiv", iz 1994. godine bio je dovoljan da postane slavan, a naslovi kao što su "Glup i gluplji", "Lažljivac", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Trumanov shou", kao i veze sa Rene Zelveger izbacile su ga u centar dešavanja u Holivudu.

A onda se umorio.

"Jednostavno više nisam hteo da budem u tom polsu. Sve je besmisleno, nije mi se sviđalo", dodao je glumac u intervjuu.

Posle povlačenja, javnost nije prestao da intrigira, a veza i samoubistvo njegove devojke Katrin Vajt 2015. godine potpuno su ga "ubacili" u neku drugu dimenziju.

Usledio je i niz bizarnih događaja, uključujući njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu na Njujorškoj nedelji mode, kad ga je novinarka pitala je li istina da na ulici traži devojke.

"Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao da dođem i evo me. Mislim, moraš priznati da ovo uopšte nema smisla", rekao joj je glumac.

Iako su se čudni događaji nizali, Džim Keri ipak nije odustao od glume.

Ovog meseca vratiće se na male ekrane u seriji "Kidding", koja govori o Džefu, dečjoj TV ikoni čiji se život nađe u rasulu.

"Uvek čekate nešto u čemu ćete prepoznati deo sebe. A životno iskustvo ovde se poklopilo. Doživeo sam veliki gubitak, a nekako sam završio na drugoj strani. Svakoga mogu da pogledam u oči. Razumem kako vas velika tuga može da zgrabi u jednom trenu života i jednostavno vas ugušiti", zaključio je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džim Keri: Moj plan je bio da uništim Holivud

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2018

Nekada je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, a danas je Džim Keri daleko od statusa filmske zvijezde...U posljednjem intervjuu za Holivud reporter dobitnik Zlatnog globusa priznao je da ni slavu, novac, poznate djevojke i status nije shvatao ozbiljno...Njegov plan, otkrio je, nije bio da se pridruži...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.