Bikovićeva bivša poručuje: Lako je biti dobra osoba pred kamerama

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 15:54

Bikovićeva bivša poručuje: "Lako je biti dobra osoba pred kamerama"

Ruska plesačica Arina Vološina, koja je iznela neprijatne tvrdnje o odnosu sa bivšim partnerom Milošem Bikovićem, ponovo se oglasila tim povodom.

Nakon što je optužila glumca, sa kojim je bila u vezi godinu dana, da je "bezosećajni egocentrik", Vološina je na Instagramu objavila dužu poruku.

"Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti - u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - morate biti oni, a ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo - takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost... Bog vam sudi", poručila je Arina.

Podsetimo, nakon što je ruska plesačica prvi put iznela u javnost navodne detalje iz njihove veze, Biković je odgovorio na svoj način - a indirektno je poslao poruku i drugoj bivšoj devojci, manekenki Barbari Tatalović, koja je pružila podršku Arijani.

"Postoji razlog zašto su bivše" - uzvraća Biković FOTO

Bikovića je podržao kolega Miodrag Radonjić, koji je čitav slučaj prokomentarisao sa "Gnusno i sramota".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.