Ben Aflek snimljen u kazinu bez Dženifer Lopez, a društvo mu je ova pravila OVA žena FOTO

Izvor: B92, 12.Jun.2021, 09:22

Ben Aflek snimljen u kazinu bez Dženifer Lopez, a društvo mu je ova pravila OVA žena FOTO

Američki glumac Ben Aflek (48) je viđen u kazinu u Las Vegasu bez Dženifer Lopez (51). Ali, s njim je ipak bila jedna žena i to ni manje ni više - njena majka Gvadalupe Rodriguez (75).

Trenutno, Ben u Las Vegasu radi na novom projektu gde snima novi film, a Rodrigezova je uslikana kako radosno razgovara sa kamermanima i obezbeđenjem.

Američki mediji navode da je Gvadalupe razgovarala s Benom koji joj je obećao da više nikad neće povrediti njenu mezimicu, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ju je navodno, varao dok su bili vereni pre 17 godina: "Oduvek je volela Bena i naterala ga je da obeća da neće slomiti srce njene ćerke", izjavio je neimenovani izvor za tabloid Star.

I dok Ben i buduća tašta provode vreme u Las Vegasu, Dženifer Lopez je za to vreme uslikana u Majamiju.

Podsetimo Ben je zaprosio Dženifer 2002. godine, par je odlagao venčanje sve do 2004. kada se zvanično rastao. Par su nekada zbog popularnosti zvali "Benifer", a i posle razlaza su ostali u odbrim odnosima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.