Balensijaga i Ramštajn - saradnja koju niko nije želeo

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 13:21

Balensijaga i Ramštajn - saradnja koju niko nije želeo

Poznato je da bend Ramštajn ima ideje koje su malo neuobičajene, ali sada svoju ekscentričnost pretaču u modu.

Nemačke legende industrijal metal muzike objavile su saradnju sa luksuznim brendom Balensijaga, poznatim široj javnosti kao modna kuća koji izrađuje cipele koje izgledaju kao čarape, ali zato koštaju preko 650 dolara.

Brend je najavio saradnju prošle nedelje na društvenim mrežama napisavši "Ramštajn za Balensijagu, plejlista i garderoba, uskoro".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Jedan modni časopis je 2016. godine nazvao je hevi metal "izgledom leta" i mnoštvo vrhunskih etiketa prigrlilo je izgled obožavatelja ovog muzičkog pravca.

Balensijaga je objavila ovu limitiranu kolekciju koja ne izgleda ništa drugačije od uobičajenog stila metalca ili metalke, a uz objavu garderobe postavili su i video u kom par za prvi ples na svojoj svadbi igra uz muziku Ramštajna, i zvuk se na duhovit način (ne) uklapa sa muzikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.