Baka Prase u policiji – ponovo

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 10:53

Baka Prase u policiji – ponovo

Kako navode domaći mediji, jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase došao je se danas, oko 10.30 časova, u zgradu Uprave policije za grad Beograd na saslušanje.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.

Naime, kako navodi pomenuti medij, Baka će od strane organa reda biti saslušan zbog narkotika, odnosno videa koji je snimao pre nekoliko godina, a tokom kojeg je navodno koristio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedozvoljene supstance.

Inače, njemu je nedavno i ugašen kanal na Jutjubu koji je brojao više od dva miliona pretplatnika, a jutjuber je napravio novi kanal, ali i dalje pokušava da vrati stari.

"Pokušavam da ga vratim, ali ne znam da li ću uspeti", rekao je Ilić pre nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka Prase na saslušanju u policiji

Izvor: Luftika.rs, 03.Okt.2022

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, došao je se danas (3. oktobar), oko 10.30 časova, u zgradu Uprave policije za grad Beograd na saslušanje.. Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.. Naime, Baka...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.