Izvor: Domino Magazin, 17.Feb.2020, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobili koji se najmanje kvare – Evo najpouzdanijih modela

Automobili koji se najmanje kvare, a evo i nove liste najpouzdanijih modela za 2020 godinu. Iza istraživanja stoji J.D. Power koji je analizirao broj kvarova na određenim modelima. Automobili koji se najmanje kvare Najbolji brend u ovom trenutku je južnokorejski Genesis, odnosno luksuzni automobili iza kojih je grupa Hyundai Kia. Kod ovih modela je prijavljeno […] The post Automobili koji se najmanje kvare – Evo najpouzdanijih modela appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Hyundai

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Lexus više nije najpouzdanija marka, najbolji dolazi iz Koreje

Izvor: AutoBlog, 18.Feb.2020, 02:49

Sa trona najpouzdanijih marki svrgnut je Lexus, a zamenila ga je jedna od najmlađih marki, prenosi Index.hr. Ljubitelji Toyote i Lexusa ne moraju da se brinu jer njima omiljena marka je i dalje u samom vrhu. Drži drugo mesto u studiji J.D. Powera poznatoj pod imenom Vehicle Dependability Study, i to...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.