Arnold otkrio kako je reagovao na vezu svoje ćerke i glumca: Zašto baš on?

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnold otkrio kako je reagovao na vezu svoje ćerke i glumca: "Zašto baš on?"

"Šta se to ovde dešava?"

Glumac Arnold Švarceneger otkrio je kako je reagovao kada je saznao da se glumac Kris Prat zabavlja sa njegovom ćerkom Ketrin.

Poznati glumac stao je na ludi kamen i postao zet poznatog Terminatora početkom ove godine, podseća Didžital spaj, a možemo samo da zamislimo koliko mu je bilo nezgodno da upozna oca svoje izabranice.

Arnold je gostujući u emisiji kod Džimija Kimela otkrio da je prihvatio zeta, iako ga je vest o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se njih dvoje zabavljaju "oduvala".

"Srećan sam što je on tako sjajan momak. Ne samo da je talentovan i odličan glumac i zvezda, on je i veoma ljubazan čovek i dobar je prema mojoj ćerki, što mi je najvažnije", rekao je Arnold tom prilikom.

Otkrio je i da je bio "oduvan" kada mu je ćerka rekla sa kim se zabavlja.

"Rekao sam joj da li stvarno mora da se zabavlja sa muškarcem koji je viši od mene, veći od mene, radi bolje filmove od mene, ali i sve druge stvari koje mu donose mnogo više para nego što ja imam. Šta se ovde dešava? Mislim da je bilo izuzetno uzbudljivo za sve i onda smo odjednom dobili novog momka u porodici“, dodao je Arnold.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.