Armi Hamer posle optužbi za fantazije o kanibalizmu ide na lečenje

Izvor: B92, 09.Jun.2021, 12:53

Armi Hamer posle optužbi za fantazije o kanibalizmu ide na lečenje

Američki glumac Armi Hamer prijavio se u centar za lečenje i rehabilitaciju na Floridi zbog zavisnosti od droge, alkohola i seksa, i to samo nekoliko meseci nakon što su svet šokirale optužbe njegovih bivših devojaka da ih je silovao i psihički maltretirao.

Hamer je navodno pozvao bivšu suprugu Elizabet Čembers krajem maja i poručio joj da je spreman da potraži pomoć i obećao da će da ostane u centru na Floridi u blizini Orlanda koliko god je potrebno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Veniti fer.

"Hamer se 31. maja prijavio u centar na Floridi uz podršku svoje i porodice Elizabet Čembers. Tamo se nalazi već nedelju dana", tvrdi izvor za časopis.

Devojka optužila Armija Hamera za silovanje: "Mislila sam da će da me ubije"

Hamer i Elizabet Čembers i njihovo dvoje dece navodno su viđeni na aerodromu Veliki Kajman u subotu 29. maja, a izvori tvrde da su svedočili emotivnom oproštaju.

Glumac je boravio na Kajmanskim ostrvima od decembra prošle godine kako bi bio sa ćerkom Harper i sinom Fordom nakon što su nekoliko meseci bili odvojeni usled pandemije koronavirusa.

Inače, par je u junu 2020. godine objavio na Instagramu da se razvode nakon 10 godina braka.

Prijatelj blizak porodici Hamer za "Veniti fer" kaže da je Armi odlučan u nameri da se reši zavisnosti i da su mu zdravlje i porodica na prvom mestu.

Podsetimo, problemi američkog glumca počeli su u januaru 2021. kada ga je nekoliko bivših devojaka optužilo za silovanje, psihičko zlostavljanje i misli o kanibalizmu. Policija u Los Anđelesu pokrenula je 3. februara istragu protiv njega, a usled stravičnih optužbi i Holivud mu je okrenuo leđa, pa ja zamenjen na nekoliko projekata.

Bivša supruga "zgrožena" ponašanjem Armija Hamera: Veruje da su poruke istinite

Efi, koja nije želela da otkrije pravi identitet, početkom januara prvi put je iznela optužbe protiv zvezde filma "Skrivena ljubav", tvrdeći da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine.

Hamerov advokat Endru Bretler odbacio je optužbe za silovanje u saopštenju u kome se navodi da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.