Amerikanac snimio pesmu posvećenu svim Srpkinjama (VIDEO)

Izvor: B92, 14.Jun.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac snimio pesmu posvećenu svim Srpkinjama (VIDEO)

Ron Holsej iz Sjedinjenih Američkih Država obožava Srbiju, a našoj javnosti je odavno poznat po obradama domaćih pesama koje objavljuje na Jutjubu. Sada je objavio prezanimljiv spot za pesmu „Srpkinja“ posvećen svim lepim damama koje žive u ovoj zemlji.

Ron svaki slobodan trenutak koristi da poseti našu zemlju, a koliko je oduševljen našom kulturom svedoči činjenica da je odlučio da snimi pesmu u čast naših žena.

Naime, on je obradio svetski hit „Cheerleader“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali uz trubače ili, kako kaže, na balkanski način. Reči pesme su posvećene jednoj lepoj Srpkinji koja je verovatno razlog njegovih čestih dolazaka u Beograd.

Pogledajte Ronov prvi spot.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanac snimio pesmu posvećenu svim Srpkinjama (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2017

Ron Holsej iz Sjedinjenih Američkih Država obožava Srbiju, a našoj javnosti je odavno poznat po obradama domaćih pesama koje objavljuje na Jutjubu...Sada je objavio zanimljiv spot za pesmu "Srpkinja" posvećen svim lepim damama koje žive u ovoj zemlji...Ron svaki slobodan trenutak koristi da poseti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.