Aleksić je životinja: Olivera Katarina oštro osudila postupke predavača glume

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 16:59

"Aleksić je životinja": Olivera Katarina oštro osudila postupke predavača glume

Glumica i pevačica Olivera Katarina oštro je osudila postupke predavača glume Miroslava Aleksića i nije krila koliko su je vesti o zlostavljanju njegovih učenika šokirale.

"Kada sam čula tu vest bila sam u šoku, potresena. Nisam mogla da verujem, to je strašno. Miroslav je zloupotrebio svoj položaj, manipulisao je decom, to je najstrašnije", rekla je Katarina.

Navela je da je on bio veliki autoritet za decu, koja su ga gledala kao velikog čoveka, bitnog za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihov život.

"Deca su ga gledala kao neko više biće, što je normalno za mladost... Ali eto, lija lija, pa dolija", rekla je ona i dodala da za njegove postupke nema opravdanja.

"Životinja i hohštapler. Kaznila bih ga bez milosti", zaključila je Katarina, prenosi "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.