Afera o kojoj je brujao ceo svet: Gde je danas žena zbog koje je Bekam bio pred razvodom?

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 18:59

Afera o kojoj je "brujao" ceo svet: Gde je danas žena zbog koje je Bekam bio pred razvodom?

Dejvid i Viktorija Bekam su od 1999. godine kada su se venčali žive pravu romantičnu bajku, a onda se zamalo sve raspršilo pet godina kasnije kada su se pojavile priče da ju je prevario sa svojom ličnom asistentkinjom.

Bivši fudbaler Dejvid Bekam (47) je zapažen otkad se pojavio u svetu fudbala i počeo da postiže prve rezultate, a godinama su svi bili oduševljeni zbog njegovog skoro savršenog braka sa tadašnjom pevačicom grupe "Spice girls", a sadašnje modne dizajnerke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Viktorije Bekam (48).

Njihova bračna idila je počela 1999. godine kada su izrekli "sudbonosno da", a njihova ljubav je prošla ozbiljan test samo nekoliko godina kasnije kada je čitav svet brujao o njegovoj navodnoj aferi.

Samo jedan dan je bio potreban da svi saznaju ko je Rebeka Los (45). Ona je počela da radi kao lična asistentkinja Dejvida Bekama 2003. godine, ali je njen radni odnos prekinut samo nekoliko meseci kasnije. Samo godinu dana kasnije, Rebeka je dala intervju britanskom tabloidu "News of the world" tvrdeći da su ona i Dejvid imali četvoromesečnu aferu.

I pre nego što je ona izašla sa ovakvim tvrdnjama u javnost, spekulisalo se da između Dejvida i njegove asistentkinje postoji nešto više od odnosa poslodavac-zaposleni kada su 18. septembra 2003. godine uslikani u jednom madridskom noćnom klubu.

Na fotografijama koje su tada osvanule u javnosti, videlo se da su prisniji "nego što bi trebalo", a ubrzo nakon što su fotografije procurile u medije, Bekamovi su dali hitno izjavu u kojem poriču probleme u braku.

Kasnije se saznalo da su iste večeri kada su uslikani i kada su priče o fudbalerovoj preljubi počele da kruže, Rebeka i Dejvid zajedno napustili klub i otišli u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

Šta se dalje dešava, nije poznato javnosti, ali kako je tvrdio dobro upućen izvor, Dejvid i Rebeka su već u automobilu razmenjivali nežnosti i bilo je jasno da su više od poslovnih saradnika.

Tada su kružile priče da je i Viktorija Bekam "intervenisala" i zvala Rebeku da joj kaže da se kloni od njenog muža.

Bekamovi su nekako prebrodili ovu bračnu krizu, a Rebeka je svojih 5 minuta slave iskoristila i postala javna ličnost. Pojavljivala se na naslovnima stranama časopisa, između ostalog i "Pleyboya", učestovavala u rijatilijma "Farma" i "Celebrity Love Island".

Kako je svojevremeno pričala, nudili su joj milion funti da napravi seks-snimak koji bi dala britanskim medijima, što ona nije želela da uradi, jer kako je rekla uvek joj je bila bitna istina, a ne novac.

Ipak to je nije sprečilo da priču o preljubi i aferi "proda" medijima što ju je koštalo posla.

"Poslednjih nekoliko meseci morao sam čitati smešne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primer. Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i decu. Nema nikakve treće osobe koja bi promenila ove činjenice", izjavio Dejvid Bekam kada su se pojavile priče o neveri.

Kako to obično biva, nakon nekog vremena, cela priča o aferi sa Bekamom je zaboravljena, Viktorija i Dejvid su nastavili da grade svoju porodičnu sreću iako se još nekoliko puta po medijima "provlačila" priča o bračnim nevoljama, a Rebeka se povukla.

Ona danas vodi miran porodični život u Norveškoj, a svog supruga Svena Kristjara Skaiaja je upoznala 2008. godine u rijaliti programu "71 Degrees North", gde je on bi omedicinski lekar na setu.

Oni imaju dva sina Magnusa (12) i Lijama (10). Rebeka je neko vreme radila u Centru za testiranje na kovid 19, a planirala je i da se doškoluje i postane medicinska sestra. Trenutno radi kao joga instruktor.

Svoju burnu prošlost i devojački život zamenila je porodičnom srećom i nimalo se ne kaje. Kako je istakla u razgovoru za britanski časopis "OK!", veoma je otvorena sa svojim sinovima i oni znaju da ima svoju "nevaljalu stranu".

"Naravno da se kajem zbog mnogih svojih postupaka, donosila sam puno loših odluka, verovala sam ljudima kojima nisam smela verovati", rekla je Rebeka i dodala:

"Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.