Umesto rezervne gume – zlato

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto rezervne gume – zlato

Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina zaplenili više od 600 grama zlatnog nakita, sakrivenog u prostoru predviđenom za rezervnu gumu jednog automobila.

Prekršaj je otkriven prilikom detaljne izlazne kontrole, prilikom koje je izdvojen iz kolone automobil marke "Mercedes Benz" austrijskih registarskih oznaka, kojim je putovalo dvoje austrijskih državljana turskog porekla, piše u saopštenju Uprave carina.

Kako objašnjavaju u Upravi carina, iako su putnici u automobilu rekli da nemaju ništa sem ličnih stvari da prijave, carinik je, navode, u prostoru za rezervnu gumu pronašao kesu sa više od 600 grama zlatnog nakita.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnici su rekli da nemaju šta da prijave, ali carinici su nastavili s pretresom i našli su pravo blago! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2017

Zaplena kakvoj se nisu nadali!..Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina zaplenili više od 600 grama zlatnog nakita, sakrivenog u prostoru predviđenom za rezervnu gumu jednog automobila...Prekršaj je otkriven tokom detaljne izlazne kontrole, prilikom koje je izdvojen iz kolone automobil marke...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.