Lokalizovan požar u hangaru kod Pančeva

Izvor: Beta, 20.Nov.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u hangaru kod Pančeva

Pripadnici sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar u selu Omoljica kod Pančeva, koji je izbio u jednom hangaru, a nije bilo povredjenih, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnih poslova (MUP).Požar je izbio u hangaru u kome su bili skladišteni stočna hrana, gume i gorivo.Trenutno se radi na dogašivanju požara.U gašenju požara učestvovalo je 13 vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ugašen požar kod Pančeva

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2018

Pripadnici sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar u selu Omoljica kod Pančeva, koji je izbio u jednom hangaru, a nije bilo povređenih, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnih poslova (MUP)...Požar je izbio u hangaru u kome su bili skladišteni stočna hrana, gume i gorivo...Trenutno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.