Cugnuo, pa celu policiju ostavio na bandašima

Izvor: Mondo, 09.Feb.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cugnuo, pa celu policiju ostavio "na bandašima"

Policija u Majdanpeku uhapsila je M.J. koji se sumnjiči da je preksinoć ispred zgrade policijske stanice u tom mestu nožem isekao gume na policijskoj marica, da patrolna automobila ali i još 15 vozila.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

M.J. se prvo "zabavljao" ispred policijske stanice, a kako nije primećen na put do kuće je uspeo da iseče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gume na još najmanje 15 automobila, pišu "Večernje novosti".

Pretpostavlja se da je broj vozila oštećenih na ovaj način daleko veći, ali da nisu svi vlasnici četvorotočkaša prijavili ovaj događaj.

Majdanpek: Mladić "pokosio" dvojicu policajaca!

Da su gume isečene, primećeno je juče u ranim jutarnjim satima, kada se, pored policajaca, i veliki broj Majdanpečana našao u čudu zbog isečenih pneumatika na automobilima.

Organi reda su, ubrzo, zakucali na vrata stana u kome živi Marko J. koji je, bez pogovora, pošao sa njima.

U policiji je Marko J. izjavio da je "moguće da je on sekao gume", ali da se, kako je izjavio, "ne seća svega jer je bio pijan".

Protiv njega je, iako je pričinio veliku materijalnu štetu, podneta prijava u redovnom postupku zbog uništenja tuđe imovine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PRIVEDEN, PA PUŠTEN: Isekao gume na marici, dva policijska auta i još 15-ak automobila

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2019

Policija u Majdanpeku lišila je slobode Marka J. koji se sumnjiči da je preksinoć ispred zgrade Policijske stanice u tom mestu nožem isekao gume na policijskom vozilu "marica", kao i na još dva službena automobila MAJDANPEK – Policija u Majdanpeku lišila je slobode svog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.