Zvezda izgubila 40 kilograma a sada je otkrila i kako: Briga me šta ćete reći FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2020, 21:45

Zvezda izgubila 40 kilograma a sada je otkrila i kako: "Briga me šta ćete reći" FOTO

Javnost je bila oduševljena novim izgledom zvezde Keli Ozborn nakon gubitka gotovo 40 kilograma u kratkom vremenskom roku, a sada je otkrila da je za njen izgled zaslužna operacija želuca.

Ova 35-godišnjakinja je u poslednje dve godine izgubila preko 55 kilograma, nakon što je prihvatila promenu u načinu života i prestala da konzumira alkohol.

Međutim, njen gubitak kilograma počeo je operacijom želuca, a Keli se nije pokajala što se podvrgla toj intervenciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Imala sam operaciju. Briga me šta ko ima da kaže. Ponosna sam na to", reklo je ovo TV lice gostujući na jednom podkastu.

Operacija trajnog uklanjanja dela želuca kako bi se olakšao gubitak težine je jedna od najboljih odluka u njenom životu, smatra ona, ali dodaje da je to samo prvi korak

"Ako imate ovu operaciju a ne jedete pravilno ili ne vežbate - počećete da se gojite", smatra kćerka rokera Ozija Ozborna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.