Ženo, koga je briga?! Nakon ove Karleušine OBJAVE gore mreže, FANOVI BESNI na pevačicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 12:36

"Ženo, koga je briga?!" Nakon ove Karleušine OBJAVE gore mreže, FANOVI BESNI na pevačicu (FOTO)

Očekuju više...

Pevačica Jelena Karleuša više nije članica žirija u takmičenju "Zvezde Granda", a takođe dugo nije objavila novu pesmu. Album koji je bio najavljivan za leto, nije izašao, a fanovi su zbog ovoga na neki način razočarani.

I dok vreme prolazi, Karleuša čini se ne radi ništa konkretno, kada je reč o ovome, a navodno reč je o tome da ne može da pronađe ništa što joj se sviđa kako bi publici pružila nešto novo i jedinstveno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U međuvremenu se više bavi imidžom na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde je aktivna.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Sinoć je objavila fotografiju koja je nastala pred snimanje jedne od epizoda Zvezda Granda. Pevačica je želela da se podseti haljine koju je tom prilikom nosila, a koja na savršen način ističe njene duge i izvajane noge.

Reč je o ultra kratkoj metalik sivoj haljini koja tako reći otkriva noge i kukove koju je upotpunila visokim providnim potpeticama.

Ova objava međutim nije posebno oduševila fanove.

"Aman ženo, koga je više briga za to, kada će nova pesma!?", "Kada će nova pesma?" "Nedostajete u Zvezdama Granda" su neki od komentara pratilaca.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.