Žene rođene u ovom znaku izazivaju DIVLJENJE: Kada one progovore, svi zaćute, a ZBOG OVOGA SU NENADMAŠNE I JEDINSTVENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene rođene u ovom znaku izazivaju DIVLJENJE: Kada one progovore, svi zaćute, a ZBOG OVOGA SU NENADMAŠNE I JEDINSTVENE

Niko ne ostaje ravnodušan!

Elegancija nije samo stil odevanja, već i način života i ophođenja, a baš takva suštinska elegancija odlikuje samo dame u ovom znaku.

Nema onog ko po eleganciji i gracioznosti može da parira ženi u znaku Vage. One imaju istančani smisao za lepotu, a ne samo da biraju lepe stvari već imaju moć i da ih dodatno ulepšaju.

Kada žena Vaga uđe u prostoriju, svi pogledi magnetski lete ka njoj. Nikada je nećete videti u nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgužvanom komadu odeće, ne dozvoljava sebi ni najneprimetniju fleku, uvek je nasmejana, pa čak i kada ima grozan dan i uvek će biti ljubazna, koliko god joj išli na živce.

Žene u znaku Vage uvek ćete prepoznati po leđima pravim kao struna, gracioznim pokretima i visoko dignutom glavom. Kada progovore, koja god bila tema, svi automatski zastaju da čuju šta imaju da kažu.

Takva elegancija retko se viđa, a jedina dva znaka koja mogu da približno pariraju ženi Vagi su Rakovi i Device.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.