Žena Ljube Perućice objavila PREDBRAČNI UGOVOR: Na OVO je pevač morao da pristane! SRAM VAS BILO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Ljube Perućice objavila PREDBRAČNI UGOVOR: Na OVO je pevač morao da pristane! "SRAM VAS BILO..."

Nije se dvoumio.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus venčali su se 10. oktobra, a slavlju je prisustvovala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Naravno, uvek ima onih koji "ne gledaju svoja posla", pa su tako krenule glasine o predbračnom ugovoru i kako bi Ljuba trebalo da se "zaštiti" od Kaće.

Iznervirana svime što je videla, Katarina je rešila da stane na put zlim jezicima i otkrila pravo stanje stvari.

Ona je na svom Instagramu objavila sliku tog čuvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "predbračnog ugovora" i mnogima zapušila usta:

- Kume, nema na svetu dovoljno dijamanata, brilijanata, miliona, milijardi i biliona za koje bi ti mi prodali našu kumu. Možeš je kupiti samo svojom ljubavlju, pažnjom i odanošću. Zato ti je prodajemo upravo za to, svaka valjana prodaja se sastavlja uz ugovor, zato, ako želiš mladu najbolju u gradu potpiši ugovor. Ja, dole potpisani Ljubomir Perućica se obavezujem:

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto (i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)!!! Prema tome, sram da vas bude za komentare - napisala je ona.

Evo da vidite nas predbracni ugovor! Cisto da zapusim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I cisto da se zna, ne plasi se Ljuba da cu nesto da mu uzmem, ozenio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto(i to mi nije kupio neki decko ili slicno, hvala Bogu imam divnu porodicu)!!! PREMA TOME, SRAM DA VAS BUDE ZA KOMENTARE!!!

A post shared by Katarina Kolozeus (@katarina_kolozeus) on Oct 11, 2019 at 3:12pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Supruga Ljube Perućice besna zbog negativnih komentara nakon svadbe: SRAM DA VAS BUDE

Izvor: Story, 12.Okt.2019

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav pre dva dana. Ljuba Perućica i njegova izabranica rekli sudbonosno “DA”, a evo kakav su peh imali danas (foto) Ipak, postoji nešto što im je pomalo pokvarilo njihov dan, a u pitanju su komentari...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.