Zbog saveta sa Tiktoka unakazila lice, dobila ožiljke: Gurnula sam igle duboko u kožu FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 08:56

Zbog saveta sa Tiktoka unakazila lice, dobila ožiljke: "Gurnula sam igle duboko u kožu" FOTO

Isprobala je "bjuti" trik i morala je u bolnicu.

Tili Vitfeld, učesnici australijskog "Velikog brata", lice je prekriveno ranama i ožiljcima, a sve je posledica saveta iz domena lepote koji je videla na društvenoj mreži Tiktok (TikTok).

Tili je na ovoj mreži videla da se ožiljci od akni na licu mogu rešiti akupunkturom koja se radi u kućnoj varijanti i rešila je da isproba taj "trik" Vrlo brzo nakon tretmana završila je u bolnici zbog privremenog gubitka vida, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otoka i infekcije:

"Lice mi nikada nije bilo tako crveno i upaljeno", ispričala je za strane medije. U dodatku svom postu sa Instagrama, ona je pojasnila: "Bukvalno sam gurnula igle duboko u kožu". Takođe je upozorila na opasnost ovakvih tretmana:

"Nemojte da slušate savete u kojima se preporučuje da kod kuće uradite nešto što bi trebalo da rade stručnjaci i lekari", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.