Zbog problema koji moj dečko ima TAMO DOLE prolazim kroz PAKAO, ne znam šta da radim?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 18:42

"Zbog problema koji moj dečko ima TAMO DOLE prolazim kroz PAKAO, ne znam šta da radim?"

Devojka tražila savet stručnjaka.

Didri je stručnjak za ljubavne i probleme u odnosima. Ovoga puta obratila joj se devojka sa specifičnim problemom.

Moj dečko nikako ne može da doživi orgazam, osim ukoliko odnos ne bude baš energičan, tako reći grub, što meni ne prija. On tvrdi da je to zato što je obrezan i kaže da zbog toga ima problem da lakše dostigne vrhunac.

Svaki put mi obeća da će biti nežan, ali kada stigne blizu vrhunca ponovo postane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grub. Ja imam 26, a on 27 godina, zajedno smo šest meseci. Šta da radim?

Didri je odgovorila:

Mnogi muškarci prođu kroz ozbiljnu traumu, najpre tokom samo čina obrezivanja, a zatim i zbog bolova. Kod mnogi nakon toga uslede prolemi u smislu da dole više nemaju isti internzitet senzacija kao pre. Razgovaraj sa njim i savetuj mu da se obrati svom lekaru, ali i psihoterapeutu, jer je očigledno da ima problem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.