Zavodnica Georgina jednom fotografijom dobila 1,8 miliona, Ronaldo ostavio prigodan komentar FOTO

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 11:37

Zavodnica Georgina jednom fotografijom dobila 1,8 miliona, Ronaldo ostavio prigodan komentar FOTO

Georgina Rodrigez, devojka fudbalera Kristijana Ronalda, objavila je na Instagramu fotografiju bez gaćica i dobila više od 1,8 miliona lajkova i prigodan komentar svog dečka.

Georgina, koja je snimala naslovnu stranu za španski magazin "Mujerhoy", neke od fotografija podelila je sa svojih 21,6 miliona fanova, a oni su je obasipali komplimentima.

Devojka fudbalera Juventusa se redovno pojavljuje na naslovnim stranama brojnih časopisa širom sveta, a nedavno se pohvalila prvom u brazilskom Vogu.

Inače, Ronaldo je, dve nedelje nakon što mu je dijagnostkovan koronavirus, još u samoizolaciji i propustiće današnju utakmicu protiv Barselone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.