Zakoračila je na crveni tepih i nastao je MUK: Od grudnjaka ni G, problematična glumica POKAZALA PREVIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakoračila je na crveni tepih i nastao je MUK: Od grudnjaka ni G, problematična glumica POKAZALA PREVIŠE

Sve oči uprte u nju...

Ovih dana u toku je 76. Venecija filmski festival, a svake večeri imamo prilike da vidimo najlepše žene sveta u luksuznim kreacijama, no neke uvek dignu više prašine od ostalih...

Jedna od najzapaženijih dama prethodnih dana svakako je bila mlada Bela Torn, nekadašnja Diznijeva zvezda, a danas prilično kontroverzna i problematična glumica koja neprestano intrigira javnost različitim ispadima.

Na premijeri filma "Joker" pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa dečkom Bendžaminom Maskolom, sa kojim je u vezi od aprila ove godine, a par je otvoreno i bez stida razmenjivao nežnosti na crvenom tepihu.

No, publiku je više od toga zanimalo njeno krajnje provokativno i hrabro modno izdanje -Bela je prošetala u izazovnoj srebrnoj haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini.

Izazovna kreacija sačinjena je od providne mrežice, pa su zvanice imale prilike da bace pogled na Belino vitko telo i donji veš, a kao da to nije bilo dovoljno - toaletu je krasio i dubok dekolte.

Ovaj detalj stavio je do znanja da poznata 21-godišnjakinja ne nosi ni grudnjak, pa je definitivno trebalo hrabrosti da se ovo iznese. Ipak, cilj je postignut - Tornova je "ukrala" sve poglede i napunila stranice svetske štampe.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Sep 1, 2019 at 11:43am PDT

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Aug 2, 2019 at 11:26am PDT

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Jul 23, 2019 at 3:54pm PDT

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Jul 21, 2019 at 1:24pm PDT

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Jul 19, 2019 at 12:01pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.