Zahladneo odnos: Kejti Holms više nije u ljubavi sa kuvarom?

Izvor: B92, 01.Maj.2021, 08:40

Zahladneo odnos: Kejti Holms više nije u ljubavi sa kuvarom?

"Iako Kejti i Emilio nisu raskinuli, njihov odnos jeste zahladneo"

Veza između Kejti Holms (41) i osam godina mlađeg kuvara Emilija Vitola (33) već duže vreme je tema stranih medija. Iako je i zgledalo da su srećni i zadovoljni, izvori bliski paru potvrdili su da sada imaju drugačije prioritete.

Glumica i kuvar su od prošle godine u centru pažnje javnosti, paparaci su ih pratili u stopu, što njima baš i nije smetalo. U više navrata uslikani su kako se grle, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drže za ruke, uživaju sa prijateljima na većeri.

Međutim, u poslednje vreme zvezda serije "Dosonov svet" slobodno vreme više ne provodi sa Vitolom, već sa svojom ćerkom Suri ili sama, što svedoče brojne fotografije. Kako navodi "Page Six" par je rešio da se razdvoji na izvesno vreme: , rečeno je.

"Kejti ima puno prioriteta u životu - samohrana je majka, ima brojne obaveze oko snimanja, a sa Vitolom se sve odogralo brzo", istako je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.