Za Dijanu kažu da je najlepša policajka na svetu, pred njom padaju najopasniji kriminalci FOTO

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 18:01

Za Dijanu kažu da je najlepša policajka na svetu, pred njom "padaju" najopasniji kriminalci FOTO

Lepa Kolumbijka Dijana Ramirez ima mnogobrojne obožavaoce širom sveta, a postala je popularna nakon što se pročulo da je policajka.

Ona je na mnogobrojnim društvenim mrežama proglašena za "najlepšom policajkom sveta", a u intervjuu za strane medije je istakla da je "počastvovana što služi policiji".

"Kada bih ponovo imala priliku da biram karijeru, ne bih oklevala i ponovo bih postala policajka, jer zahvaljujući ovoj instituciji sam ono što jesam", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za JamPres.

Dijana Ramirez patrolira ulicama najopasnijeg grada, utočišta narko kartela - Medeljin, i ne bi odustala od svog posla zarad influenserskog života na društvenim mrežama.

"Dugujem sve policiji, pre svega što me je načinila profesionalcem i ženom kakva sam danas", rekla je.

Ova jaka žena nominovana je za vojnu influenserku godine na Instafest nagradama, koje imaju za cilj da odaju priznanje profesionalcima koji kreiraju digitalni sadržaj sa velikom publikom.

"Čast mi je da predstavljam policiju ovom nominacijom", rekla je Dijana

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.