ŽUDITE ZA VIŠESTRUKOM NEGOM KOSE: Ulje koje će vas PREPORODITI! Evo koliko treba da ga koristite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽUDITE ZA VIŠESTRUKOM NEGOM KOSE: Ulje koje će vas PREPORODITI! Evo koliko treba da ga koristite!

Oduševićete se!

Kokosovo ulje je jedno od onih ulja koji kosi i koži pruža višestruke benefite: hidrataciju, negu i ishranu. Baš iz ovog razloga, na globalnom nivou je nastao ''kokosovo ulje izazov'' koji predviđa da koristite kokosovo ulje kao masku dva do tri puta nedeljno tokom mesec dana, kako biste videli fantastične rezultate koji ovaj izazov donosi!

Ako je u poslednje vreme i vaša kosa suva i beživotna usled hladnog vremena, suvog vazduha ili pak, iznenadne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promene boje kose, predlažemo vam da se i vi upustite u vaoj izazov sa kokosovim uljem!

Posebno ako su vam krajevi kose suvi, neposlušni, a sama kosa je na dodir poput slame. Izazov sa kokosovim uljem će oporaviti i hidrirati kosu, vrativiši joj sjaj i mekoću.

Kako bi izazov sa kokosovim uljem bio uspešan, neophodno je da pravilno nanesete ulje duž cele kose. Iako je prva misao o ulju: masna kosa, verujte da neće biti tako, i da će ceo izazov imati efekta!

Dakle, nanesite ulje prstima duž cele kose, i dobro ga umasirajte, fokusirajući se na krajeve. Ako imate masno teme, predlažemo vam da ga izbegnete pri nanošenju ulja.

Kada ste pokrili dužinu, slobodno malo kokosovog ulja nanesite i umasirajte na teme, kako biste i skalpu pružili opuštajuću masažu (samo ako nemate masno teme!).

U hladnijim mesecima, veliki broj ljudi pati od peruti ili suvog temena, zahvaljujući hladnom i suvom vazduhu. Kokosovo ulje je fenomenalno ne samo da vrati vlagu u kosu, već podmlađuje skalp i čuva ga od peruti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.