ZOVU JE DRVO NOVCA: Pogledajte gde da stavite OVU BILJKU i novčanik će vam biti PUN PARA DO VRHA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 14:02

ZOVU JE 'DRVO NOVCA': Pogledajte gde da stavite OVU BILJKU i novčanik će vam biti PUN PARA DO VRHA!

Feng šui metoda.

Jedan od najpoznatijih feng šui iscjelitelja negativne energija u domu su bujne, zelene biljke koje će donijeti ne samo pozitivne vibracije,već i bogatstvo.

Japansko drvo, dolar drvo, parac, krasula… nazivi su za biljku Crassula ovate.

Drvo novca ili krasula potiče iz oblasti Južne Afrike. Naziv je dobila po listovima ovalnog oblika koji podsećaju na kovanicu novca.

Kako se održava?

Ova biljka u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesnatim listovima skladišti vodu, pa je tokom celog hladnog periodu dovoljno da je zalijete dva puta. Cveta tokom zime, pa ju je potrebno držati unutra sve do aprila, ali ne na temperaturi manjoj od jednog stepena. Voli svetlost, ali ne direktno sunce.

Zemlja u koju se sadi treba da sadrži 40 odsto peska, 20 odsto šumskog humusa, 20 odsto zemlje za cveće, a ostatak treba da bude sitni šljunak ili lomljena cigla.

Gde je držati?

Prema feng shuiu drvo novca treba držati s desne strane ulaznih vrata kako biste privukli energiju novca.

Čak i ako ne verujete u istočnjačke mudrosti, okružite se biljkama jer one šire pozitivne vibracije i sigurno vam ne mogu štetiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.