ŽIVOT VAM SE VIDI NA LICU Verica Rakočević se OBRATILA osobama koje idu POD NOŽ zbog lepote!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽIVOT VAM SE VIDI NA LICU" Verica Rakočević se OBRATILA osobama koje idu POD NOŽ zbog lepote!

Nikad iskrenija.

Naša poznata modna kreatorka Verica Rakočević svojim izgledom prkosi godinama i postavlja domaći zadatak mnogo mlađim damama.

Ona u 71. godini izgleda kao avion, nema ni grama celulita, redovno vežba, a njena figura je perfektna, što pokazuje redovno i putem društvenih mreža. U eri modernog doba kada i mlade devojke podležu trendovima estetske hirurgije, Verica ističe da je pogrešno što žene pokušavaju da pronađu sreću kroz spoljašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgled umesto unutrašnji.

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана 12. Окт 2019. у 8:54 PDT

 - Do 40. godine imate lice kakvo vam je Bog dao, a od 40. kakvo ste zaslužili, kaže jedna poslovica i to je sasvim tačno. Baljezgarije su sve one priče da će vam pomoći plastične operacije. Možete da se operišete koliko puta hoćete, ali život vam se vidi na licu, to ne možete da sakrijete - poručuje kreatorka i dodaje:

- Ma znate šta, vi ako ste ružni, ne može da vam pomogne nijedna plastična operacija, može samo da vas unakazi još više. Vi možete da izoperišete sve, ali ne možete dušu, sjaj u očima i iskren osmeh. Zato ima više ružnih žena nego muškaraca, jer su žene u stanju da budu mnogo više zle i pakosne nego muškarci - završila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.