ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA: Dvanaest ČINJENICA o jednoj od najmoćnijih žena ZODIJAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA: Dvanaest ČINJENICA o jednoj od najmoćnijih žena ZODIJAKA!

Deluje zlobno, ali...

Za Škorpije se može reći da su zatvorene, mistične i deluju nedodirljivo. Ipak, niko kao škorpije ne oseća ljude i vibracije oko sebe, a za to priznaćete treba više snage, zato ne zamerite Škorpiji na ovome. Ukoliko vas ona zavoli, možete da se opustite jer ta ljubav je bezgranična i teško se ruši. Ipak, ukoliko u svojoj blizini imate Škorpiju koju želite da osvojite, ovo morate znati o njima.

Dvanaest činjenica o Škorpijama koje morate znati. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VERNI DO GROBA! Ovih 6 znakova će stajati uz vas bez obzira na sve PROBLEME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 07:15

Odanost je njihovo srednje ime...Svima je potrebna podrška ljudi. Potpora se može iskazati u finansijskom smislu, ali i podsticanjem osobe, ohrabrivanjem i pružanjem pomoći kad je to potrebno. Kad imamo potporu okoline, osećamo se snažno i samopouzdano...ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA: Dvanaest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.