ŽENA MORA DA ĆUTI! Zbog izjave Mirke Vasiljević mnogi su POBESNELI! Ona se ne kaje, EVO šta je mislila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA MORA DA ĆUTI! Zbog izjave Mirke Vasiljević mnogi su POBESNELI! Ona se ne kaje, EVO šta je mislila!

Nije sve kao što zvuči!

Mirka Vasiljević je pre izvesnog vremena izjavila da žena u odnosu sa muškarcem, mora da ćuti. Ova njena izjava je podigla dosta bure u javnosti, jer mnogi smatraju da je ponižavajuća za žene.

A post shared by mirka.vasiljevic (@mirka_.vasiljevic) on Apr 20, 2019 at 12:01am PDT

Ipak, Mirka je gostujući u jednoj emisiji izjavila da se nije pokajala i da ona nije mislila ono što joj javnost pripisuje.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by mirka.vasiljevic (@mirka_.vasiljevic) on Apr 19, 2019 at 8:03am PDT

- Ja ne bih ulazila u detalje. Kada je izašla izjava, imala sam najbolje namere. Odgovorila sam što kraće. Moja zamisao je bila da moja ćerka, sutra kad odraste, bude mudra i da uvek kaže, ali da odabere način i tenutak i da uvek dobije šta želi, ne misleći na materijalno i da bude zadovoljna. Nisam pominjala ni prevare, ni nasilje. Žena ne mora na prvu da reaguje - rekla je Mirka gostujući u jednoj emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.