ŽELITE BEBU: Evo koje vreme i MESECI su najbolji za rad  na ZAČEĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELITE BEBU: Evo koje vreme i MESECI su najbolji za rad na ZAČEĆU!

Pripremite se na vreme.

Parovi koji pokušavaju dobiti dete na tome bi trebali raditi pre 7.30 ujutro u vreme proleća, rezultat je jednog istraživanja koje su proveli stručnjaci u Švajcarskoj, piše Dejli Mejl.

Njihovo istraživanje kaže kako sperma ima svoj dnevni ritam, a u najboljoj funkciji je u ranim jutarnjim satima. Ovo švajcarsko istraživanje je potvrdilo kako je sperma u najboljem stanju i obliku u martu, aprilu i maju. Univerzitet Hospital u Cirihu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom istraživanju je koristila spremu sedam hiljada ispitanika u uzrastu od 25 do 40 godina koji su bili podvrgnuti tretmanu plodnosti.

Ovo istraživanje objavljeno je u časopisu "Chronobiology International", a povod istraživanju je sve veći broj parova koji zbog problema  neplodnosti ne mogu imati decu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.