ZBOG NJE JE PRETUKAO TAKSISTU! Rodila mu je dete, pa se razveli! OVO je bivša žena Petra Strugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NJE JE PRETUKAO TAKSISTU! Rodila mu je dete, pa se razveli! OVO je bivša žena Petra Strugara

Burna veza!

Petar Strugar jedan je od najpopularnijih srpskih glumaca. Osim brojnih uloga na filmu i u pozorištu, Petar Strugar ostvario se i u ulozi oca.

Sa lepom glumicom Ivanom Nikolić venčao se početkom decembra 2013. godine, na intimnoj ceremoniji u Zemunu.

Već u junu 2014. postali su roditelji sina Zarija. Međutim, i pored roditeljskog ostvarenja, njihova ljubav nije dugo trajala.

Samo godinu dana posle venčanja, par se rastao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />vestice iz istvika strike again @jelenadjokic888 @___jasmina8___

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila) on Jan 12, 2019 at 2:07pm PST

Ovaj brak obeležili su i razni incidenti, pa je tako ostao zapamćen i slučaj kada je poznati glumac pretukao taksistu zbog nje. Strugar je, najpre, tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

project pajama party💗 za @bashbashkoncept 💗🍾

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila) on Feb 12, 2019 at 11:39am PST

- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! - rekao je tada glumac.

- Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi video šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica - objasnio je Petar.

Lepa glumica, Ivana Nikolić upamćenaje po ulozi u popularnoj TV seriji "Ubice moga oca", a javnosti je posebno zanimljivo to što je ona veliki ljubitelj konja.

Glumac trenutno uživa u ljubavi sa izabranicom Tamarom Gavrilović.

A post shared by Тамара Гавриловић (@gavrilovic_tamara_) on Jul 1, 2019 at 8:11am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.