ZAUSTAVITE SEZONSKO OPADANJE KOSE: Delotvorna maska od kofeina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAUSTAVITE SEZONSKO OPADANJE KOSE: Delotvorna maska od kofeina

Opadanje kose gotovo da nikoga ne zaobilazi.

Svaki put kada se češljamo, na četki ostaje toliko dlaka da nam se čini da ćemo, ako se opadanje nastavi tim tempom, potpuno ostati bez prirodnog ukrasa na glavi kojim se najviše ponosimo.

Da biste usporili i sprečili opadanje, povedite računa o ishrani, ali pokušajte i da svake nedelje obradujete kosu ovom maskom na bazi kofeina, koja ubrzava cirkulaciju i na taj način usporava sezonsko opadanje kose.

Pomešajte sve sastojke u činiji i ulupajte ih da dobijete glatku smesu. Najveći deo maske nanesite na koren kose i ostavite da deluje oko pola sata. Kosu operite na uobičajen način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.