ZALUPILA JOJ VRATA ISPRED NOSA! Kraljevska PALATA BRUJI o SVAĐI Megan i Kejt, isplivali detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 22:28

ZALUPILA JOJ VRATA ISPRED NOSA! Kraljevska PALATA BRUJI o SVAĐI Megan i Kejt, isplivali detalji!

Veliki skandal trenutno uznemirava članove kraljevske porodice i javnost u Britaniji.

Nakon intervjua princa Harija i njegove supruge Megan Markl, u kojem je je par progovorio o navodnom rasizmu koju je Megan osetila na svojoj koži.

Marklova nije želela da kaže koja osoba je konkretno vezana za ovu situaciju i ko je pokrenuo pitanje boje kože njenog deteta.

Mnogo je spekulacija da se radi uprao o Kejt Midlton, iako to niko nije potvrdio. Britanski kolumnista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ričard Kejt napravio je poređenje poznatih jetrva, označivši Kejt kao šarmantnu damu koja je rezervisana, a Megan kao savršenu izvođačicu.

- Jedna je sputana spoznajom da joj je suđeno da bude kraljica, a drugoj je udobno pred kamerama. Ali da li su vojvotkinja od Kembridža i vojvotkinja od Saseksa zaista bile dobre prijateljice kako to jetrve treba da budu ili su ipak bile na ratnoj nozi - pita se Kej.

Posle šokantnog intervjua Megan i Hari sa Oprom u nedelju uveče, može se izvesti samo jedan ozbiljan zaključak. Megan je iznova i iznova usmeravala razgovor prema Kejt, njenom statusu i tome kako su različito tretirane. Ili bar tako ona tvrdi, na način koji se graniči sa opsesijom.

Da li je Megan zavidela onom lakom srodstvu koje je postojalo između Vilijama, Kejt i Harija, a koje je bilo tako popularno na kraljevskoj sceni?Njihova prirodna toplina i naklonost jasno su se videle na slikama sa brojnih događaja - na njihovim licima uvek je titrao osmeh.

A kada Vilijama nije bilo u blizini, Hari je uvek bio pouzdan pratilac koji je bio tu za Kejt, koju je jednom, ne zaboravimo, opisao kao sestru koju je oduvek želeo. Bilo ko sa strane ko bi bio pozvan da se pridruži ovoj udobnoj grupi mogao bi da ima zastrašujuću perspektivu - ali zbog jedne stvari. Kejt i Vilijam bili su oduševljeni što je Hati pronašao ljubav, i bez obzira na njihov privatni strah da je prenaglio, ostavili su to sa strane, da bi dočekali Megan.

Prošlo je samo šest meseci od venčanja u Saseksu kada su se pojavili navodi da je Megan rasplakala Kejt. To je, kako je rekla Megan tokom intervjua, bila "prekretnica". Jer se zapravo desilo obrnuto, objasnila je. Nije ona ta koja je rasplakala Kejt u važnim danima pred venčanje sa Harijem. Vojvotinja od Kembridža je bila ta koja je rasplakala nju.

Iznoseći svoje viđenje stvari o ovom očigledno sitnom incidentu, Megan je insistirala da to ne priča da bi ponizila Kejt. Vojvotkinja se, priča Amerikanka, izvinila i poslala mi je "cveće i poruku".

Ali u roku od 24 sata od prikazivanja intervjua sa Oprom, pojavila se nešto drugačija verzija događaja u "Times-u". Navodno je Megan zalupila Kejt vrata ispred nosa kada joj je donela cveće kao znak pomirenja.

Nedugo zatim Kejt Midlton je ponovo pomenuta. Opra je upitala Megan da li joj je Kejt pomogla da uđe u porodicu, ona je diplomatski odgovorila: "Mislim da su me svi dočekali".

Kej nije bio blag prema Megan, pa je zaključio da su Vilijam i Kejt svetla budućnost kraljevske porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.