ZALJUBLJEN DO UŠIJU! Poznati oskarovac UHVAĆEN u strasnom ZAGRLJAJU sa OVOM devojkom: Svadba? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALJUBLJEN DO UŠIJU! Poznati oskarovac UHVAĆEN u strasnom ZAGRLJAJU sa OVOM devojkom: Svadba? (FOTO)

Večiti neženja se skrasio.

Popularni gluamac, Leonardo Dikaprio (44), poznat kao večiti neženja, uhvaćen je sa devojkomi Kamilom Morone (21) na fudbalskoj utakmici u Parizu.

Zajedno su nešto više od godinu dana, a veza očigledno postaje sve ozbiljnija. Par se u poslednje vreme ne odvaja, a tome svedoči i činjenica da je Kamila sa Leom došla i na fudbalsku utakmicu Pari Sen Žermena i Liverpula koja se sinoć odigrala u Parizu.

AUH! NIJE ZBOG SVAĐE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SA SAROM! Evo zašto je Kim odustala od nastavka filma "S*ks i grad"!

A post shared by Camila Morrone Updates 🇦🇷🇺🇸 (@lovecamimorrone) on Nov 28, 2018 at 5:14pm PST

S obzirom da je bilo izuzetno hladno, dve decenije mlađa devojka se sve vreme trudila da ušuška svog izabranika srca.

Iako su zajedno godinu dana, javno nisu govorili o svom odnosu, a šuškalo se i da Leonardo ozbiljno razmišlja o tome da lepoticu odvede pred oltar.

TO JE TO! Našli smo glavni zimski trend! Ovo će svaka devojka morati da ima (FOTO)

A post shared by Camila Morrone Updates (@newsmorrone) on Nov 28, 2018 at 11:17pm PST

MUSTAFA PRIPRETIO SADETINU: "Od tebe zahtevam..." Tajno se sastali Eminin bivši muž i sadašnji partner

Inače, Kamila je ćerka argentinske glumice Lusile Sole, koja je od Leonarda mlađa samo godinu dana, a ona je pak poznata i po višegodišnjoj vezi s glumcem Al Paćinom, s kojim je nedavno raskinula u strogoj tajnosti. Kamila je bila prilično vezana za Paćina, s kojim se privatno družio i Leonardo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.