ZABLISTAĆEŠ U SVOM PUNOM SJAJU: Na OVOM mestu u Beogradu se RAĐA LEPOTA koja će istaći svu TVOJU POSEBNOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 16:55

ZABLISTAĆEŠ U SVOM PUNOM SJAJU: Na OVOM mestu u Beogradu se RAĐA LEPOTA koja će istaći svu TVOJU POSEBNOST

Može da se meri samo sa umetnošću.

Poseta salonu lepote od početka do kraja mora da bude poseban doživljaj. Sama pomisao na dolazak treba da budi u vama prijatnost, da osetite nestrpljenje da se što pre nađete na mestu gde ćete se opustiti, uživati, odmoriti i odakle ćete se vratiti lepši i zadovoljniji, i sobom i svetom oko sebe. To je vreme samo za vas, koje ste apsolutno poklonili sebi.

Međutim, da biste zablistali u najboljem izdanju tako moraju i da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tretiraju oni koji će vas ulepšavati, sa puno poštovanja i uvažavanja. Upravo takav poseban tretman, visoki standardi i visoka moda u kozmetici, očekuju vas u salonu Elegance Beauty Spa. Želimo da vam dolazak kod nas bude poput najlepšeg umetničkog doživljaja, jer kreiranje vašeg stila za nas jeste umetnost.

Filozofija salonskog protokola 

Da li ste znali da su čelnici jedne od najvećih beauty kompanija – Loreala, uveli još u prošlom veku salon emotion, kao vid naročitog ophođenja prema klijentu? Osoba mora već pri samom ulasku da oseti dobrodošlicu. Sledeći korak su individualne konsultacije, pri čemu se posebna pažnja posvećuje pažljivom slušanju klijenta i njegovih problema i zahteva. Cilj je da se sagleda ne samo kozmetička potreba, nego i priroda osobe, kompletna ličnost, kako bi se odabrali odgovarajući tretmani i način na koji će biti pruženi. Tek kada je siguran u svoju odluku i opušten, klijent je spreman za ruke stručnjaka i promenu nabolje.

U Elegance Beauty Spa salonu dočekaćemo vas sa iskrenom brigom i posvećenošću. Zajedno ćemo otkriti i osloboditi ono najbolje u vama. Stavićemo vaša osećanja i potrebe na prvo mesto, a onda ćemo ih na pravi način uobličiti znanjem majstora - beauty specijaliste - i njegovim sugestijama i savetima.

Naš pristup je holistički, ne posvećujemo se samo vašoj spoljašnosti, jer mi znamo da izgled zavisi od mnogo faktora, da istinska lepota dolazi iznutra, iz vaših stavova, raspoloženja, samopouzdanja. Želimo da vam pružimo potpun tretman, koji će vas ojačati, okrepiti u celini, otkriti vašu lepotu u punom smislu, a takav doživljaj je poput onoga na koji doživljavamo umetnička dela, oslobađajući. Jer mi verujemo da je lepota istinska umetnost. Spoljašnji izgled treba da reflektuje vašu posebnost! Ne ustručavajte se da je pokažete.

Prkos eri robota i oda rukama

U skladu sa tim smo opremili i prostor u kome vas dočekujemo, kreirali smo jedan izuzetno prijatan ambijent, oazu prefinjenosti, sa daškom luksuza, ali onog pravog, nenametljivog. Iza naših vrata zakoračićete u jedan sasvim poseban svet – svet lepote, ali ne veštačke, blazirane, nego čiste, prirodne. A deo tog sveta ponećete sa sobom po izlasku iz Elegance Beauty Spa.

Mi uvek dajemo prednost rukama u odnosu na mašine i aparate. Ne mogu se porediti efekti tretmana na licu i telu koji su postignuti pažljivim i stručnim postupcima naših terapeuta i kozmetičara i oni ostvareni upotrebom različitih aparata. Volumen, tonifikacija, drenaža...sve se to može postići i aparatom koji simulira pokrete ruke, ali aparat ne može da simulira razmenu dobre energije i pozitivan stav. Aparati sa različitim vibracijama i simulacijama su izmišljeni kao zamena za neadekvatan i needukovan kadar. Ovo nije hejt na aparate, koje izuzetno poštujem i volim, jer ima genijalnih, ovo je oda rukama veštih majstora.

Glamurozni ambijent, kvalitetni proizvodi i dobra energija

Spoj glamuroznog ambijenta, kvalitetnih i luksuznih proizvoda i dobre energije, čini savršenu sinergiju za naš salon emotion.

Doživite nas i osetite na svojoj koži! 

Ne bez razloga u našem imenu stoji odrednica SPA, kako bismo vam skrenuli pažnju da smo više od salona za negu lepote i da težimo ka welness tretmanu baziranom na proizvodima koji sadrže lekovitu termalnu vodu. Elegance Beauty poseduje svoj lični SPA brend, pažljivo kreiran i proizveden u Italiji. Uz kvalitetne soli za piling, ulja za masažu i blata za detoks, svom telu podarićete osećaj kao posle dobrih termi. Elegance Beauty pruža kompletan SPA ugođaj, pa i više od toga.

Okupajte se u glamuru, ogrnite elegancijom i zakoračite u nove izazove puni snage i samopouzdanja.

Volite sebe i pružite svom licu i telu najbolju negu - Elegance Beauty Spa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.