ZA PET MINUTA DO NOVIH PATIKA! Jednostavan TRIK za čišćenje obuće uz pomoć PASTE ZA ZUBE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA PET MINUTA DO NOVIH PATIKA! Jednostavan TRIK za čišćenje obuće uz pomoć PASTE ZA ZUBE! (VIDEO)

Isprobaj.

Ovi letnji dani su nezamislivi bez obuće svetlih tonova. Međutim, ovakvu obuću je teško održavati.

Mi vam pokazujemo jedan jednostavan trik kako da očistite svetle patike. Sve što vam je potrebno već imate kod kuće.

Mnoge žene peru obuću u veš mašini, ali tako rizikuju da se njihov omiljeni komad iz cipelarnika potpuno uništi. Savetujemo da ako ipak odlučite za taj metod, da nikako ne mešate obuću svetlih i tamnih tonova. Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su platnene patike, vrlo je verovatno da će poprimiti tamnu boju i da više neće biti kao nekada.

Za čišćenje uz pomoć trika vam je potrebno samo:  voda, četkica i pasta za zube i sunđer.

Prvo šta treba da uraditi jeste da vlažnim sunđerom par sekundi nakvasite mesto koje želite da očistite, zatim na četkicu istisnite malo paste za zube i dobro istrljajte mesto koje želite da očitite. Nakon toga vlažnim sunđerom prebrišite patiku. I to je sve, vaše patika će ponovo biti kao nova.

Pogledajte kako izgleda taj proces čišćenja:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.