Izvor: Savršena.com, 09.Nov.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

XL džemperi su hit sezone – evo kako da ih “furaš” sa stilom

(foto: Instagram) Već znamo da se moda iz godine u godinu, iz sezone u sezonu menja, pa nas tako i ne čudi što smo od “golih stomaka” na minus 20 došli do prevelikih džempera na plus 10-15 stepeni.
Ipak, moramo priznati da nam se ovi džemperi više sviđaju od prehlađenih bubrega, a takođe se i bolje uklapaju uz razne odevne kombinacije.
Ukoliko ste propustili: Izgledajte sexy – i u širokom džemperu
Ukoliko želiš da ideš sa drugaricama na piće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << preko farmerki i pantalona super stoje. Ako možda želiš da izgledaš super privlačno potencijalnom ili sadašnjem dečku, ukombinuj ga sa nekom suknjicom i nećeš pogrešiti.
Ukoliko ste propustili: 5 brzih trikova za savršen autfit
Pogledaj još primera kako možeš da nosiš velike džempere:
(foto: Instagram/outfit.spo) (foto: Instagram/senstylable) (foto: Instagram/corinna_xx) (foto: Instagram/shortstoriesandskirts) (foto: Instagram/fashionedchicstyling)

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.