WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Crveni tepih.

Na gala manifestaciji u BelExpo centru u Beogradu, pred oko 400 zvanica, konačno je otkriveno ko su najbolji domaći influenseri koji kreiraju mišljenje novih generacija. U organizaciji digitalnog kreativnog studija WANNABE MEDIA i najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle magazine-a u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, dodeljene su WANNABE DIGITAL AWARDS u čak 16 kategorija, a na black carpet-u su se pojavile brojne internet zvezde - Jana Dačović, Lea Stanković, Anastasija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đurić, Iva Chu, Nichim Izazvan, Lea Davogić, Andrija Jo, Dunja Jovanić i mnogi drugi.

Tokom dve nedelje oktobra vodila se velika “bitka” u kojoj su fanovi influensera davali svoje glasove favoritima, konačni izbor pobednika je doneo žiri. Nagrada u kategoriji FASHION BLOGGER OF THE YEAR 2018, pripala je dami koja je ujedno bila nominovana u najviše kategorija, Anastasiji Stashi Đurić, čime je i zvanično počelo proglašenje pobednika. Tako je za BEAUTY BLOGGER-a godine proglašena Tamara Ćosić poznatija kao Lepa svaki dan. Nagrada LIFESTYLE BLOGGER godine otišla Branislavi Antović. TrippinSrbija su proglašeni za najbolje u kategoriji TRAVEL BLOGGER, dok je u kategoriji FOOD BLOGGER godine nagrada otišla u spretne ruke Minje Nikolić Bogdanovski koja nas godinama očarava kulinarskim umećem na svom blogu Minjina Kuhinjica.

Kada je Instagram u pitanju, za FASHION INSTAGRAMMER-a 2018. godine, proglašena je Nađa Stanojević, dok je za LIFESTYLE INSTAGRAMMER-a godine proglašen mladi modni fotograf Dušan Petrović.

Da YouTube definitivno jeste najbrže rastuća društvena mreža i kod nas pokazuje ozbiljna konkurencija u svim YT kategorijama. Za MAKEUP YOUTUBER-a godine proglašena Sofija Grijak, mlađanoj Jani Dačović pripala jenagrada LIFESTYLE YOUTUBER godine; TRAVEL YOUTUBER-i godine su Ana Marija i Saša i njihov inspirativni kanal Štikla Kafa Kravata, dok je za VLOG YOUTUBER-a godine proglašena popularna Dunja Jovanić.

U kategoriji SKETCH YOUTUBER 2018, nagradu je odneo popularni Yasserstein koji je u svom govoru naglasio važnost i pozvao svoje online kolege da pozitivno utiču na mlade generacije koje ih prate; za GAMINGYOUTUBER-a godine proglašen je Stefan Vuksanović aka Muđa, dok su nagradu YOUTUBER godine dobili sjajni Stuberi!

RISING STAR kategorija je imala najviše finalista, što samo govori u prilog tome da je influenser marketing i dalje u ekspanziji, ali i da u Srbiji ima mnogo kreativnih i sposobnih, mladih ljudi. Pred žirijem je zaista bio težak zadatak, ali u impresivnoj konkurenciji, nagradu je osvojila Ivana Džamić Dživ.

Pre proglašenja poslednje kategorije, PEOPLE’s CHOICE 2018, na scenu je izašao Gazda Paja i oduševio publiku sa svojim novim hitom - Tesla! U takvoj, naelektrisanoj atmosferi, Gazda Paja je i proglasio pobednika pomenute kategorije, preduhovitog i prezabavnog momka, kako na svom kanalu, tako i uživo - Stefana Pavlovića Caleta.

Veče je završeno popularnim hitom Gazda Paje, “Soma evra”, ali i sjajnim after partyjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.