Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova devojka ludo zaljubljeni

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 10:36

Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova devojka ludo zaljubljeni

Milijarder Džef Bezos je 2019. godine postao tema broj jedan u medijima kada se saznalo da se posle 26 godina braka razvodi od supruge Mekenzi. A razlog razlaza je bila atraktivna voditeljka vremenske prognoze na Foksu, Loren Sančez.

Tri godine kasnije, Bezos i Sančezova izgledaju veoma zaljubljeni i provode dosta vremena zajedno, što svedoče paparaco fotografije.

Nedavno su uslikani kako zajedno posećuju luksuzni restoran u Njujorku, a pre toga fotografisani su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u šetnji Velikom Jabukom. Glumica se zaljubila tokom karantina, usledila je filmska priča

Kada je informacija o Bezosovoj preljubi procurela u javnost, on i njegova tadašnja supruga Mekenzi su izdali saopštenje u kom su obavestili da se razvode. Preduzetnika i vlasnika Amazona je razvod "koštao" preko 38 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica kompanije.

Američke medije je zanimalo ko je žena koja je uspela da zavede tada najbogatijeg čoveka na svetu? Javnost, koja joj i nije bila naklonjana, je želela bukvalno sve da zna o Loren Sančez, atraktivnoj voditeljki i majki troje dece.

Vodila je jutranji program "Dobar dan LA", kao i vremensku prognozu na Fox 11. Uspešno je upravljala avionima, tačnije Loren je licencirani pilot, a 2016. Bezos ju je bio angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin.

Pretpostavlja se da su se već tada upustili u aferu i da su se tajno viđali, iza leđa svojih supružnika. Loren se zbog Bezosa razvela od svog supruga Patrika Vajtsela.

Kao par prvi put su se pojavili na Vimbldonu 2019. godine i od tada su nerazdvojni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.