Već ih je obula Kajli Džener: Ružne papuče koje će na leto nositi sve influenserke

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 10:00

Već ih je obula Kajli Džener: "Ružne" papuče koje će na leto nositi sve influenserke

Neki su odeševljeni modelom, dok su drugima jako ružne.

U modnom svetu poslednjih godina akcenat je stavljen na povratak prirodi i prirodnim materijalima.

Slama, lan, svila, pamuk su izbori materijala mnogih dizajnera, pa izuzetak nije ni kreativni direktor italijanske luksuzne modne kuće Botega Veneta, Daniel Li koji je dizajnirao papuče od rafije, materijala koji je do sad bio najčešće rezervisan za plažu.

Papuče sa štiklom od 9 centimetara i gornjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delom sačinjenim od slame postaju polako veoma popularne među influenserkama širom sveta. Ipak postoje i oni koji komentarišu da izgledaju glomazno i rogobatnoi i da su preskupe jer koštaju 800 evra.

Mogu se pronaći i u varijanti bez visokih štikli, a nedavno je u njima viđena Kajli Džener, koja je belim papučama upotpunila sportsko izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.