VUK SVE LAŽE? Oglasila se BIVŠA VERENICA Vuka Moba i OTKRILA pravu istinu Nisam ja kriva što on NE VIĐA DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 20:10

VUK SVE LAŽE? Oglasila se BIVŠA VERENICA Vuka Moba i OTKRILA pravu istinu "Nisam ja kriva što on NE VIĐA DETE"

Olivera je na svom Instagram profilu objavila saopštenje za javnost.

U medijima je vest o raskidu repera i rijaliti učesnika Vuk Moba i njegove, sada već bivše verenice Olivere Konatar odjeknula kao bomba  i to samo tri meseca naokn rođenja njihove ćerkice.

Niko nije očekivao ovakav scenario s obzirom da je Vuk Mob veći deo Oljine trudnoće proveo u ovogodišnjoj sezoni "Zadruge 4".

Iako je Vuk dok je boravio u "Zadruzi" pričao u superlativu o svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verenici, ubrzo po njegovom izlasku iz rijalitija je došlo do problema među njima.

Na ovu temu se prva se nakon raskida oglasila Olivera koja je na svom privatnom Instagram profilu objavila saopštenje za javnost. Istakla je da njih dvoje nisu zajedno od početka juna meseca, a detalje raskida nije želela da iznosi.

Nakon Olivere, oglasio se Vuk Mob koji je potvrdio da su stavili taču na svoju ljubav, ali ni on kao ni njegva bivša verenica nije želeo da iznosi detalje raskida.

Ubrzo nakon toga, pokrenute su i glasine o tome da njih dvoje nisu više u idiličnim odnosima, a takve priče mogu se čuti zbog činjenice da su se  otpratili i sa Instagrama.

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Nedavno je nakon različitih špekulacija u medijima koji je glavni razlog njihovog rastanka, počelo je da se šuška i o tome kako je Olivera svom bivšem partneru zabranila da viđa ćerkicu. Povodom ovih glasina, reperova bivša verenica se oglasila putem svog Instagrama i objavila post u kojem je to strogo porekla da ona ima ikakve veze sa tim što Vuk ne viđa svoje dete.

- Drage kolege, nemojte me zvati povodom izjava mog bivšeg partnera. Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno mi je i gnusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ostajem pri tom stavu sa željom da što  manje vas učestvuje u farsi i neistinitim navodima. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - glasila je Oliverina objava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.