VREME JE DA PROMENITE PUDER? Ne pokriva nedostatke, izaziva bubuljice... ? 10 znakova da ne služi svrsi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE DA PROMENITE PUDER? Ne pokriva nedostatke, izaziva bubuljice... ? 10 znakova da ne služi svrsi!

Skoro sve dame ga koriste.

Gotovo da ne postoji pripadnica nežnijeg pola koja nije bar jednom koristila puder. Njegova svrha je upravo u tome da prekrije nedostatke, što fizičke mane lica, što trenutne nelagode, poput bubuljice, ožiljka ili ogrebotine sa ciljem da vas učini lepšim nego što jeste.

Ukoliko ne ispunjava ono što je zapravo njegova namena, onda je očigledno znak da nešto sa njim nije u redu. Ponekad je vrlo teško shvatiti da nešto ne štima, zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nam vrlo retko padne na pamet da je zapravo problem u loše izabranom puderu. Ovo je deset jasnih znakova koji ukazuju na to da je vreme da kupite novi!

VRATITE ŽIVOT VAŠOJ KOSI! Rešite se suvoće i peruti: 3 MASKE od ALOJE VERE koje ćete OBOŽAVATI!

FARBANJE KOSE VIŠE NIJE BAUK! Sa njima nećete pogrešiti: Evo koje 4 boje pristaju svakoj ženi!

Puder nije iste boje kao vaš vrat

Ovo je jedan od najočiglednijih znakova koji odaje da ste odabrali pogrešnu nijansu pudera, ali i jedna od najčešćih grešaka. Ako ne želite da vam glava odskače od ostatka tela, birajte nijansu pudera koja se podudara sa tonom kože na vašem vratu.

Pore izgledaju šire

Puder bi trebao da vam pruži besprekoran ten, kao i da prekrije proširene pore, bubuljice, mitesere i sve druge nepravilnosti na licu. Ako vaš to ne radi, vreme je da nađete bolji.

Ten vam je loš

Ako vam u odraslim godinama i dalje često izbijaju bubuljice i mitiseri, razlog tome može biti puder koji vam ne odgovara. U  tom se slučaju definitivno isplati isprobati neki drugi puder, jer možda tako rešite i probleme s tenom.

Puder vas pecka

Megan Markl ima jednostavan i JEFTIN trik da vam oči uvek izgledaju odmorno!

KAKVA TRANSFORMACIJA: Ovu devojku nećete prepoznati kada je našminkaju! AU! (VIDEO)

Iako je potpuno logično da sami treba da prepoznate kako je ovo loš znak, za svaki slučaj napisaćemo ga. Puder uopšte ne biste trebali osetiti na koži, a ako izaziva svrab, peckanje, crvenilo ili bilo koju drugu reakciju, odmah ga bacite u smeće.

Izgledate kao da nosite masku

Puder bi trebalo da bude neprimetan, a ako se jako ističe na licu, onda vas sigurno ne čini lepšima. Moguće je da se pogrešno šminkate, ali i da je puder koji koristite previše gust. Isprobajte neku lakšu formulu ili, možda, BB kremu.

Ne prekriva nepravilnosti

Ako se, nakon što ste naneli puder na lice, bubuljice i druge nepravilnosti još vide, puder svaki put morate nanositi u slojevima, zamenite ga nekom gušćom formulom koja nudi bolje prekrivanje.

Nakuplja se u porama

Puder bi trebalo da podari mlađi izgled licu, a ako se nakuplja u sitnim boricama, on ih tako dodatno ističe, vreme je da kupite novi.

OBRIŠITE BORE KAO GUMICOM! Evo kako da uz malo muke napravite SAVRŠENU "ANTI-AGE" masku za lice!

KAO PORCELAN: Ona neguje LICA poznatih, a OVO su njeni saveti za BESPREKORNU kožu!

Teško ga je naneti

Ako se puder teško razmazuje to može biti znak da mu je istekao rok, ali i da je u njega ušao višak vazduha jer ste ga ostavili otvorenog. U svakom slučaju, s tim puderom možete da se oprostite.

Počeo se razdvajati u bočici

Ako primetite da se deo pudera u bočici odvojio od ostatka, to je znak da mu je istekao rok. Takav puder nemojte više da koristite jer može da izazove loše reakcije na koži.

Imate samo jedan puder

UMORNI STE, A KOSA I KOŽA IZGLEDAJU UŽASNO? Uradite ovo i PREPORODIĆETE SE

CEO ŽIVOT RADITE POGREŠNO! Evo KADA i KAKO se pravilno nanosi dezodorans!

Ukoliko uvek koristite isti puder, onda sigurno u jednom deelu godine izgledate loše. Ista nijansa ne može odgovarati vašem letnjem i zimskom tenu, čak i ako se ne sunčate, jer sunce ne možete potpuno da izbegnete. Nabavite bar dva pudera različitih nijansi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.