VOLELA SAM DEVOJKU PA NAŠLA MUŽA Voditeljka šokirala priznanjem o burnoj prošlosti i raskalašnim žurkama, a onda je ušla u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 20:27

"VOLELA SAM DEVOJKU PA NAŠLA MUŽA" Voditeljka šokirala priznanjem o burnoj prošlosti i raskalašnim žurkama, a onda je ušla u rijaliti

Povezivali su je i sa ženama koje su poznate u regionu!

Blogerka, influenserka i bosanska voditeljka Hana Hadžiavdagić Tabaković neretko je tema zbog svog britkog jezika, ali i burne prošlosti. Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine se školovala u podrumu.

O njoj se svašta spekulisalo, a kako bi stala tome na kraj 2008. godine učestvovala rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiji "Farma". Hana je na Farmi izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo.

Објава коју дели Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Imala je burnu prošlost, neretko je viđana po klubovima i splavovima, a neko vreme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene brojne javne ličnosti.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest meseci bila u vezi sa pripadnicom lepšeg pola.

Објава коју дели Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

- Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara - rekla je Hana medijima svojevremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.