VODILI RAČUNA O SVAKOM DETALJU: Evo KAKO je izgledalo Bogdanino šminkanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODILI RAČUNA O SVAKOM DETALJU: Evo KAKO je izgledalo Bogdanino šminkanje (VIDEO)

Odlično joj je stajalo...

Da bi, kako su je nazvali, svadba veka, gde su u bračne vode stupili Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović i Bogdana Rodić, protekla kako treba, veoma je bilo važno da mlada bude u potpunosti zadovoljna svojim celokupnim izgledom.

Kako bi Bogdana blistala za svoj poseban dan, dan venčanja, pobrinuli su se i profesionalni šminker i frizer. Na društvenim mrežama se pojavio snimak upravo Bogdaninog šminkanja, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako je izgledala neposredno nakon završetka.

Mlada se odlučila za svetlije tonove i prirodniju šminku. Iako su joj oči istakli ajlajnerom, čini se da je akcenat ipak bio na njenim punim usnama. Senka se u potpunosti slagala sa venčanicom, a kako je to sve izgledalo izbliza, pogledajte u sledećim snimcima.

Bogdana Rodić (Ražnatović) nakon šminkanja za svadbu... pic.twitter.com/ZcfCMfXXNt

— glziv (@glupostziva) November 25, 2019

Bogdana Rodić (Ražnatović) nakon šminkanja za svadbu... (1) pic.twitter.com/iMXiYe2lAY

— glziv (@glupostziva) November 25, 2019

Klikom na link OVDE možete videti kako je izgledalo šminkanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.