VITKO TELO ZA SAMO 7 DANA: Tri šolje OVOG čaja dnevno topi kilograme sa STOMAKA i zadnjice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VITKO TELO ZA SAMO 7 DANA: Tri šolje OVOG čaja dnevno topi kilograme sa STOMAKA i zadnjice!

Potrebna su ti samo tri sastojka.

Ovaj recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, posebno zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo reči hvale za ovu sjajnu kombinaciju.

Sve što će biti potrebno, to je - zeleni čaj, cimet i lovorov list.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam.

Kako pripremiti čaj za mršavljenje:

Uzmite 800 ml vode, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista. Za početak prokuvajte vodu. Sklonite sa šporeta i u vodu dodajte štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja.

Poklopite, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procedite.

Kako konzumirati:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje  - rano jutro, odmah nakon buđenja. Popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak.

Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka. A treću - uveče, neposredno pre spavanja. To je dovoljno.

Tri šolje ovog čaja dnevno - i vi obavezno mršavite, masnoće se uklanjaju naročito sa "značajnih" mesta na telu. Prvi rezultati vidljivi već posle 7 dana.

Podrazumeva se da  svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.