VILA ZA BOGDANINO DEVOJAČKO 1500 evra, a evo i ostalih DETALJA ovog mega slavlja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILA ZA BOGDANINO DEVOJAČKO 1500 evra, a evo i ostalih DETALJA ovog mega slavlja!

Njene drugarice su se baš potrudile...

Devojačko veče Bogdane Rodić, buduće supruge Veljka Ražnatovića, biće 14. novembra, deset dana pred svadbu, u jednoj luksuznoj vili na Zvezdari, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, na žurki će biti najbliže sestre i prijateljice buduće snajke Cece Ražnatović, ali ne i njena buduća zaova Anastasija Ražnatović!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Bogdanino devojačko veče organizovaće buduća kuma Tamara, sestre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nataša i Bojana, a devojke su za žurku izdvojile 5.000 evra.

- Kada su sestre i najbolje drugarice saznale da je Bogdana trudna i da će svadba biti 24. novembra, odmah su počele da prave planove za devojačko veče. Konsultovale su se sa njom o osnovnim detaljima u vezi sa žurkom, a ona im je striktno naglasila da ne želi da proslava bude u noćnom klubu ili fensi restoranu zbog zagušljivog prostora i drugih ljudi, zbog kojih ne bi imale privatnost. Bogdana je tražila da proslava bude mala i da budu pozvane samo najbliže prijateljice i tako će i biti - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak budućoj Cecinoj snajki i dodaje da su devojke danima tražile odgovarajuću lokaciju.

- Na kraju su iznajmile jednu vilu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini Zvezdarske šume. Iznajmljivanje vile košta 1.500 evra dnevno, a Bogdanine prijateljice su se dogovorile da podele taj trošak. Naime, njih 16 će učestvovati u pripremi devojačke večeri, a najveći deo novca će dati njene sestre i buduća kuma Tamara - kaže izvor „Alo!“ i otkriva da svaka devojka ima posebna zaduženja.

- Drugarice su se podelile i svaka je preuzela po jednu obavezu na sebe. Jedna je zadužena za dekoraciju kuće, druga za piće, treća za kostime... Naime, pošto su želele da joj to veče ostane u sećanju, drugarice su smislile da postoji i tema večeri, tako da će u jednom trenutku nositi različite maske. Pošto je Veljkova draga u drugom stanju i ne bi trebalo da pije alkohol, devojke su čak organizovale i dolazak barmena koji će praviti bezalkoholne koktele i punčeve isključivo za trudnicu - tvrdi izvor i dodaje da će, osim di-džeja, na žurki biti i muzika uživo.

- Pošto planiraju da slave ceo dan i noć, devojke su organizovale muziku uživo, di-džeja, ali su i sastavile plej-listu Bogdaninih omiljenih pesma koje će puštati. Jednostavno, želele su da se na žurki svako lepo provede, a samo će ih to zadovoljstvo koštati oko 1.500 evra. Za hranu i piće su odvojile oko 1.000 evra, a preostali budžet potrošile su na dekoraciju kuće, poklone za slavljenicu, ali i kostime koje će tokom žurke nositi - kaže naš izvor i dodaje da se devojke o organizaciji proslave nisu konsultovale sa Veljkovom sestrom Anastasijom.

- Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, pa joj Bogdanine prijateljice zbog toga nisu tražile pomoć u vezi sa devojačkom večeri. Iako je dobila poziv da dođe na žurku, Anastasija ipak neće biti na proslavi zbog profesionalnih obaveza - kaže izvor „Alo!“.

Buduća svekrva Ceca Ražnatović postarala se za muziku na venčanju, a osim orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i mlada zvezda „Granda“ Aleksandra Mladenović i rijaliti zvezda Sloba Radanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.