VIDIĆ OPLEO PO ANI SEVIĆ: Ne razumem postojanje nje, nemaš ništa, treba da nestaneš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ OPLEO PO ANI SEVIĆ: "Ne razumem postojanje nje, nemaš ništa, treba da nestaneš!"

Nije birao reči...

Kreator Saša Vidić vrlo rado komentariše stilski (ne)uspeh ljudi sa naše estrade, a ovaj put mu je pevačica Ana Sević bila "žrtva". On je i te kako opleo po njenom izgledu, dodajući i neke veoma oštre komentare:

- Uopšte ne razumem postojanje nje, mada, vidite, ona je... Ja sam je smestio, sad će jedna "basna", ježevu kućicu - rekao je Vidić za Anu, dok je komentarisao sliku sa OVOG linka, a potom dodao:

- Mislim da je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idealna tu, u toj ježevoj kućici i da bukvalno ne izađe iz te kućice, jer devojko ti samo menjaš muževe i karijeru nemaš. Nemaš ništa i treba sad da nestaneš. Vidiš, ja te nisam ni video na ovom partiju, verovatno zato što si toliko niska, da ne mogu da savijem ovaj vrat. Majko sveta - završio je Saša sa komentarisanjem slika sa OVOG i OVOG linka za Telegraf tv.

Da li ste saglasni ili ne sa njegovim mišljenjem?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 24, 2019 at 11:29am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.