(VIDEO) POZNATI SRPSKI PLASTIČARI UNAKAZILI ZVEZDU GRANDA: Jezivi REZOVI na licu su uznemirujući

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 16:38

(VIDEO) POZNATI SRPSKI PLASTIČARI UNAKAZILI ZVEZDU GRANDA: Jezivi REZOVI na licu su uznemirujući

Umalo lepota da je košta zdravlja.

Zvezda Granda Sanja Stojanović bila je jedna od najpopularnijih u prvoj garnituri ovog takmičenja.

Specifičnom bojom glasa izdvajala se na estradi, ali je doživela "peh" kada je njen privatan snimak sa bivšim dečkom osvanuo na sajtovima za odrasle i munjevitom brzinom se proširio na internetu. On se posle ovog "incidenta" povukla sa scene zvog prvelikog pritiska, ali se posle nekoliko godina vratila na scenu.

Sanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se 2013. godine podvrgla estetskoj korekciji gornje usne kod, kako sama kaže, poznatog srpskog plastičara, ali nije bila zadovoljna zahvatom. Kada je "reklamirala rad" doktor joj je već sutra ubrizgao nešto da joj otopi biopolimer, ali su stvari krenule naopako pa joj se usna iskrivila. Sanja je prošle godine otišla kod još jednog poznatog plastičara da joj izvadi biopolimer, ali to nije bilo dobro, pa je otišla drugi put, i opet to nije bilo kako treba, pa je promenila plastičara.

Pogledajte na snimku kroz kakav je pakao prošla zbog "lepote".

A pogledajte kako je izgledala njena usna odmah posle zahvata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.