VEŽBA KOJA ZATEŽE BAŠ SVAKI MIŠIĆ, TOPI SALO, UMANJUJE BOLOVE U LEĐIMA: Dovoljno je da je radite 5 minuta dnevno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 17:51

VEŽBA KOJA ZATEŽE BAŠ SVAKI MIŠIĆ, TOPI SALO, UMANJUJE BOLOVE U LEĐIMA: Dovoljno je da je radite 5 minuta dnevno (VIDEO)

Prve rezultate ćete primetiti već za mesec dana

Plank je vežba koja se smatra jednom od najefikasnijih. Uz različite varijacija možete poboljšati mišiće celog tela, smanjiti rizik od povreda i ojačati leđne mišiće, a samim tim i ukloniti bolve.

Ova vežba podrazumeva korišćenje sopstvene težine i baš zato je vrlo efikasna. Mišići će biti vretenasti, ali i dovoljno jaki nakon redovnog izvođenja.

Dovoljno je da izdvojite samo 5 minuta dnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovu vežbu kako biste došli do prvih rezultata. Dodatna oprema vam nije potrebno. Dovoljno je samo malo prostora i dobra volja.

Uz jake mišiće, držanje će se poboljšati, bolovi u leđima nestati, a ceo organizam će bolje funkcionisati. Ubrzaće se metabolizam, bićete fleksibilniji, a mentalno zdravlje će se takođe, poboljšati.

Evo kako izgleda ceo trening:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.