VEŠTO GA KRIJEM: Naša popularna glumica progovorila o svom dečku, jedva čeka POTOMSTVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEŠTO GA KRIJEM: Naša popularna glumica progovorila o svom dečku, jedva čeka POTOMSTVO! (FOTO)

"Diskretan je, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog."

Glumica Jelena Gavrilović nedavno je dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji "Predstraža", a pored uspeha na poslovnom planu, ona je ispunjena i na emotivnom polju. Jelena je u vezi već godinu i po dana, a identitet svog dečka vešto krije od očiju javnosti.

 - On spada u grupu ljudi koji ne vole da se eksponiraju. Diskretan je, odmeren, bavi se poslom potpuno drugačijim od mog, ali uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovome što ja radim. Stariji je od mene taman koliko treba. Vešto ga krijem. Pustim ponekad neku našu fotografiju na Instagram. Ne razdvajamo se, stalno smo zajedno, nikada u životu nisam provodila toliko vremena sa nekim - ispričala je ona u intervjuu za "Gloriju".

Ipak, Jelena navodi da joj brak nije važan već da joj je od toga mnogo bitnije potomstvo.

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on May 9, 2019 at 9:13am PDT

- Više razmišljamo o potomstvu. To je jedini korak koji je važan. Što se braka tiče, taj papir mi nije toliko bitan koliko čin venčavanja u crkvi. Odrasla sam u duhu pravoslavlja, to je deo mene i to smatram lepim. Ne znam kada ću postati majka, ali želja mi je da to bude što skorije - odgovorila je Jelena na pitanje da li planira veridbu ili brak.

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Dec 19, 2018 at 2:50am PST

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Sep 21, 2018 at 11:37am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.